Gezichtsbehandelingen

BELLEZA VIOLETA

Natuurlijke

ingrediënten

Een stralend uiterlijk op iedere leeftijd is niet langer een illusie. De natuur geeft ons prachtige ingrediënten met heilzame en verzorgende waarden. Belleza Violeta geeft uw huid weer de energie en kracht die het verdient. “Belleza Violeta bevat geen mineralen oliën maar wel goede natuurlijke ingrediënten”. Belleza violeta heeft verschillende lijnen voor elk huidtypen voor huidverzorging en huidverbetering. Een merk met een no-nonsens uitstraling, met  mooie en pure ingrediënten voor een betaalbare prijs. Alle informatie staat op het etiket waardoor er geen geld verspild is aan kostbare verpakkingen, doosjes en bijsluiters.

Detox

treatment 

75 min

Een echte oppepper voor je huid. Ook als je veel onzuiverheden hebt. Door het bruisende detox klei masker wordt de huid extra gezuiverd. Ook door de detox drukpunten worden de afvalstoffen beter afgevoerd.   

€70.00

Hydro

treatment 

75 min

Zoals de naam al zegt is dit een behandeling die sterk hydrateert. Ben je vermoeid of gestrest? Dan is deze intensieve hydro behandeling zeer geschikt om je huid een oppepper te geven.

€70.00

Calming relax

treatment 

75 min

Een kalmerende en ontspannende behandeling. Last van roodheden, couperose of een gevoelige huid dan is deze behandeling perfect voor jou huid. Een behandeling waar je huid maar ook je geest rustig van wordt.

€72.00

Collageen booster

treatment 

75 min

Een zeer verstevigende behandeling voor de huid. Door de hoge werkstoffen zorgen deze voor een stralende en verstevigende huid. Met behulp van bindweefselrollers wordt de huid goed doorbloed waardoor de werkstoffen nog beter opgenomen kunnen worden.

€75.00

Basic

behandeling

50 min

Reiniging (aangepast aan het huidtype), wenkbrauwen modelleren, diepte reiniging, uit reinigen, crème masker, eindverzorging

€50.00

Classic

behandeling 

75 min

Reiniging (aangepast aan het huidtype), wenkbrauwen modeleren, diepte reiniging, uit reinigen, Belleza Reflexión massage, crème masker, eindverzorging

€65.00

Extra tijdens behandeling: harsen bovenlip, kin of wangen
€6.00 per onderdeel

verven wenkbrauwen of wimpers
€6.00 per onderdeel