Belleza Violeta

Een stralend uiterlijk op iedere leeftijd is niet langer een illusie. De natuur geeft ons prachtige ingrediënten met heilzame en verzorgende waarden. Belleza Violeta geeft uw huid weer de energie en kracht die het verdient. 

“Belleza Violeta bevat geen mineralen oliën maar wel goede natuurlijke ingrediënten

Belleza violeta heeft verschillende lijnen voor elk huidtypen voor huidverzorging en huidverbetering. Een merk met een no-nonsens uitstraling, met  mooie en pure ingrediënten voor een betaalbare prijs. Alle informatie staat op het etiket waardoor er geen geld verspild is aan kostbare verpakkingen, doosjes en bijsluiters.

“investeer in je huid, ze gaat je nog lange tijd vertegenwoordigen”

Benieuwd wat ik voor jou huid kan beteken?

Christina cosmeceuticals

Christina Cosmeceuticals biedt de mogelijkheid om zelfs de meest uitdagende huidproblemen op een doeltreffende en zo natuurlijk mogelijke manier aan te pakken en te corrigeren. Tegelijk is elke lijn op zich een ‘anti-aging’ lijn. 

De producten van Christina zijn uitvoerig getest en bewijzen keer op keer hun kracht met zichtbare en meetbare resultaten.

Zowel de thuisverzorgingen als professionele behandelingen zijn uitermate op elkaar afgestemd om zo mooi mogelijke resultaten te kunnen opbouwen. Christina neemt huidverzorging tot een hoger niveau en doet dat op een bijzonder gebruiksvriendelijke manier.