Gezichtsbehandelingen

Christina Cosmeceuticals

 

Ontdek de

cosmetische lijn die gewoon werkt!

Christina Cosmeceuticals biedt de mogelijkheid om zelfs de meest uitdagende huidproblemen op een doeltreffende en zo natuurlijk mogelijke manier aan te pakken en te corrigeren. Tegelijk is elke lijn op zich een ‘anti-aging’ lijn. 

De producten van Christina zijn uitvoerig getest en bewijzen keer op keer hun kracht met zichtbare en meetbare resultaten.

Zowel de thuisverzorgingen als professionele behandelingen zijn uitermate op elkaar afgestemd om zo mooi mogelijke resultaten te kunnen opbouwen. Christina neemt huidverzorging tot een hoger niveau en doet dat op een bijzonder gebruiksvriendelijke manier.

Line Repair

treatment

75 min

Deze behandeling boost zuurstof, vernieuwd, verjongend en is dorstlessend voor de huid. Geeft optimale hydratatie en glow. Maakt de huid onmiddellijk voller, strakker en egaler. De actieve ingrediënten werken nog lang na de behandeling door.

€85.00

Silk

treatment 

75 min

Ook wel filler treatment genoemd vanwege direct resultaat na de behandeling. Pakt rimpels en fijne lijntjes aan en de elasticiteit van de huid wordt verbetert. Na slechts één Silk behandeling zijn klanten blij en genieten ze van een gladde teint.

€90.00